Football For Life 2018

Football For Life 2018

 

 

Story image

Sporza-anker Aster Nzeyimana en ikzelf slaan dit jaar de handen in elkaar voor Music for Life. Met de steun van Royal Antwerp FC en Club Brugge organiseren we de benefietwedstrijd “Football for Life”. Deze topper voorafgaand aan de wedstrijd Club Brugge – Antwerp op zondag 23 december 2018, wordt een wedstrijd op het scherpst van de snee waarin partij- en mediagrenzen doorbroken worden ten voordele van de vzw’s Mamas for Africa en Move to Improve! Een team van politici - met onder meer Theo Francken, John Crombez en Kristof Calvo - en een team van journalisten - waaronder Kobe Ilsen, Maarten Breckx en Paul Cobbaert -, zorgen voor een vurig spektakel tijdens de Warmste Week van Studio Brussel.

 

Story image
Story image

Jij kan ons helpen om van Football for Life een succes te maken! Kom mee supporteren voor deze bijzondere benefietmatch waarin politici en journalisten uit verschillende clubs samen strijden voor onze twee doelen. Of speel gewoon zelf ook mee en laat deze unieke kans niet liggen om de sfeer in de teams op te snuiven! Zowel de ploeg van politici als de ploeg van journalisten zijn immers nog op zoek naar versterking. Speel je eigen makelaar en bied voor twee plaatsen in één van de teams. Haal je een toptransfer binnen, dan krijg je naast je plaats in het elftal ook een lunch met de twee ploegen en een ticket voor de absolute topper Club Brugge – Antwerp! Bieden kan tot 16 december 15.00 uur via tweedehands.be

Story image
Story image

 

Story image

Football for Life is bovendien ontzettend dankbaar voor de steun van de topclubs Royal Antwerp FC en Club Brugge KV uit de Jupiler Pro League. Zij tonen hun klasse en maken niet alleen de matchdag voor ons mogelijk, ze zorgen ook voor gesigneerde officiële shirts van enkele van hun topspelers die we veilen voor onze goede doelen! Wil je graag een echt collectorsitem onder de kerstboom voor je Club- of Antwerpfan? Ontdek ze op tweedehands.beBieden kan tot 23 december 23.59 uur.

Story image
Story image

 

Geen (amateur) voetbalfan? Je kan de actie ook steunen met een vrije bijdrage op het Football for Life-rekeningnummer BE77 7370 4892 6742.

Story image
Story image

 

Story image

 

 

 

 

 

Story image
Story image

Mamas for Africa geeft steun aan vrouwen en meisjes in het oosten van de DR Congo in hun strijd tegen geweld, armoede en ongelijkheid. Dikwijls zijn ze slachtoffer van seksueel en gendergerelateerd geweld of lijden ze aan gynaecologische aandoeningen zoals prolaps. In de regio is medische en andere hulp schaars. Daarom springt Mamas for Africa in de bres. Mamas for Africa biedt toegang tot medische zorgen en geeft psychologische ondersteuning. Mamas for Africa sensibiliseert en bemiddelt. Mamas for Africa versterkt vrouwengroepen en werkt rond vrouwenrechten. Mamas for Africa laat vrouwen vooruitgaan.

Story image

Move To Improve is een ondersteuningsfonds voor kinderen met neuromotorische problemen. 2 à 3 kinderen op 1000 worden geboren met een motorisch probleem, voornamelijk ten gevolge van een hersenverlamming. Hersenverlamming is de meest voorkomende oorzaak van gang- en bewegingsafwijkingen bij kinderen. Veel van deze kinderen hebben uitgebreide onderzoeken, specifieke behandelingen en hulpmiddelen nodig. Deze zijn vaak duur en niet altijd gefinancierd door de ziekenfondsen. Vanuit deze nood werd Move To Improve in het leven geroepen. Het doel van deze organisatie is het optimaliseren van de zorgen voor deze kinderen en het bewerkstelligen van duurzame behandelingen door onderzoek. Dit gebeurt in het UZ Pellenberg. Tom Boonen is onze peter.

 

Sport
Over Vlaams minister Philippe Muyters

Vlaams minister Philippe Muyters
Martelaarsplein 7
1000 Brussel